Így lehet rémálom az orosz vízum ügyintézése! Voltak, akik a kifizetett szállást és a repülőjegyet is elbukták.
Hívjon minket: 06 1 321 8551

A 100%-os
pénzvisszafizetési garancia

A Hello-Oroszország Utazási Iroda az útlevél - vízumügyintézés céljából történő - átvételekor, az utas útlevelének és a vízumügyintézésnek az adataival ellátott “Útlevél átvételi elismervény”-t ad át az utasnak. Az átvételi elismervény “vízum átvehető” oszlopában megadott napon 15.00 óra után vállalja az iroda, hogy az érvényes orosz vízumot az útlevéllel együtt átadja az utas számára.

Abban az esetben, ha az utas által igényelt vízum nem készül el az átvételi elismervényben rögzített időpontra, és ez a késedelem az irodának felróható okból keletkezett (tehát nem a konzulátus okozta a késedelmet), akkor a befizetett vízum illeték és a vízum ügyintézési díj 100%-ban visszafizetésre kerül az utasnak. A visszafizetés feltétele, hogy az említett díjak már megfizetésre kerültek az iroda számára. A megfizetésre még nem került vízumdíjak esetén a díjakat nem kell kifizetni.

Konzulátus okozta késedelem, ha a konzulátus átvette a vízumügyintézéshez szükséges dokumentumokat az irodától, és az átvételről szóló elismervényen is az iroda által meghatározott határidő, vagy az előtti dátum szerepel. (A konzulátus az átvételkor leellenőrzi a beadott dokumentumokat, és csak akkor veszi át, ha azok megfelelőek.)

Hívjon kedvezményes tarifával: 06 40 73 74 75